Editie Maand 08 | 2018 8

Abonnement

 

In 2018 bestaat vakblad Voedingsindustrie 25 jaar!

 

 

 

 

 

Vakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

 

Neem  nu een abonnement en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar offline in het Nederlands (print in een oplage van 3.000) en 12 x per jaar online in het Nederlands en het Engels. 


Abonnement op de printeditie: 
Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar
Het eerste jaar betaalt u € 45,- ons welkomstgeschenk voor u.

 

Combi-abonnement

Samen met vakblad Voedingsindustrie en Blue Paper over 'Europese Voedselveiligheidtrends, kernvraagstukken en perspeectieven' van Merieux NutriSciences voedselveilig produceren!

Word abonnee op vakblad Voedingsindustrie en bestel de BluePaper voor € 125,- ipv € 189,-.

(Prijzen excl. btw).

 

Wilt u graag persoonlijk worden geinformeerd over alle mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier,  mail saskia@b2bcommunications.nl of bel (06) 22 21 53 07.

Saskia Stender - uitgever

 

 

Crossmediale communicatie

De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie; de Engelstalige versie staat online onder de naam DutchFoodIndustry. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca.6.200 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).
 
De magazines worden bij het verschijnen van de nieuwste editie in print in het archief gezet en blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor de online edities. Het vakblad is derhalve vrij in te zien en te delen.
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies.

Per editie zijn drie uitingen mogelijk: Nederlands in print en online en Engels online.

 

 

Persoonlijk contact

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de  Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). 

De OSV bestaat in 2018 net als dit vakblad al 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. 

Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect
 

Voedingsindustrie

Is een uitgave van b2b Communications BV


Arnhemsestraatweg 19

6881 NB Velp Gld

Hoofdredacteur:
Drs. Judith Witte, judith@b2bcommunications.nl


Uitgever:
Saskia Stender, saskia@b2bcommunications.nl


Verkoop:
sales@b2bcommunications.nl