Editie Maand 08 | 2018 8

Adverteren


Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar offline in het Nederlands (print in een oplage van 3.000) en 12 x per jaar online in het Nederlands en het Engels. Het vakblad wordt verspreid onder alle foodproducenten in Nederland. En ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief.

 

In 2018 bestaat vakblad Voedingsindustrie 25 jaar!

 

 

 

 

 

“Waar anderen puur in advertenties denken, denken wij met u mee in uw marketingstrategie. Wij zetten daarbij net een stap extra waar anderen stoppen. Onze sterke punten zijn het goed kunnen luisteren naar uw wensen, onze jarenlange ervaring en actuele kennis van alle mogelijkheden en de markt. Zo komen we tot een optimale inzet van communicatiemiddelen.”

 

Download hier de mediakaarten van vakblad Voedingsindustrie

mediakaart 2018 (NL)

mediakit 2018 (ENG)

 

 

Wilt u graag persoonlijk worden geinformeerd over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier,  mail saskia@b2bcommunications.nl of bel (06) 22 21 53 07.

Saskia Stender - uitgever

 

 

Crossmediale communicatie

De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie; de Engelstalige versie staat online onder de naam DutchFoodIndustry. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca.5.500 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).
 
De magazines worden bij het verschijnen van de nieuwste editie in print in het archief gezet en blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor de online edities. Het vakblad is derhalve vrij in te zien en te delen.
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies.

Per editie zijn drie uitingen mogelijk: Nederlands in print en online en Engels online.

 

 

Persoonlijk contact

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de  Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). 

De OSV bestaat in 2018 net als dit vakblad al 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. 

Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect

Abonnement op de printeditie: 
Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).


 

Voedingsindustrie

Is een uitgave van b2b Communications BV


Arnhemsestraatweg 19

6881 NB Velp Gld

Hoofdredacteur:
Drs. Judith Witte, judith@b2bcommunications.nl


Uitgever:
Saskia Stender, saskia@b2bcommunications.nl


Verkoop:
sales@b2bcommunications.nl