Editie Maand 08 | 2017 8

Adverteren


Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar offline in het Nederlands (print in een oplage van 3.000) en 10 x per jaar online in het Nederlands en het Engels. Het vakblad wordt verspreid onder alle foodproducenten in Nederland.

 

Mediakaarten vakblad Voedingsindustrie

mediakaart 2017 (NL)

mediakit 2017 (ENG)

 

Wilt u graag persoonlijk worden geinformeerd over de mogelijkheden?

 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier,  mail saskia@b2bcommunications.nl of bel (06) 22 21 53 07. Ik vertel u graag meer over onze projecten.

Saskia Stender - uitgever

 

 

Crossmediale communicatie

De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie; de Engelstalige versie staat online onder de naam DutchFoodIndustry. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de nieuwsbrief (ca. 6.570 mailadressen in food met een unieke openrate van gemiddeld 29,7%).
 
De magazines worden bij het verschijnen van de nieuwste editie in print in het archief gezet en blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor de online edities. Het vakblad is derhalve vrij in te zien en te delen.
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies.

Per editie zijn drie uitingen mogelijk: Nederlands in print en online en Engels online.

 

Vakblad Voedingsindustrie extra online edities
In 2017 brengen we 2 extra online-edities uit in de zomer. Deze sponsored magazines worden een heel jaar lang opgenomen in de nieuwsbrief en komen zo maandelijks onder de aandacht van de lezer. De artikelen blijven online beschikbaar en verdwijnen niet na afloop van het contract.

 

Persoonlijk contact
Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de  Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). 

De OSV bestaat in 2017 net als dit vakblad al 24 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. 

Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect

Abonnement op de printeditie: 
Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).


 

Voedingsindustrie

Is een uitgave van b2b Communications BV


Arnhemsestraatweg 17

6881 NB Velp Gld

Hoofdredacteur:
Drs. Judith Witte, judith@b2bcommunications.nl


Uitgever:
Saskia Stender, saskia@b2bcommunications.nl


Verkoop:
sales@b2bcommunications.nl