Editie Maand 11 | 2017 11
Home > Editie 11 > Christeyns neemt Qlean-tec over
Later lezen of doorsturen

De Belgische chemiegroep Christeyns, die als specialist in onder andere kwalitatief hoogwaardige wasmiddelen voor professionele textielverzorging en reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie een stevige Europese reputatie opbouwde, breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de aankoop van Qlean-tec.

Qlean-tec ontwikkelt en vermarkt reinigingsconcepten voor professioneel gebruik en richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, automotive en professionele keukens. Met deze overname breidt Christeyns haar activiteiten richting de voedingsmiddelenindustrie verder uit en worden de sectoren automotive en professionele keukens aan het pakket van producten en diensten toegevoegd.

Alain Bostoen, eigenaar van Christeyns: “Met haar producten van topkwaliteit, innovatieve concepten en goed opgeleide mensen vormt Qlean-tec een perfecte aanvulling voor onder andere onze eigen Christeyns Food Hygiene afdeling. Ik ben blij dat wij de mensen van Qlean-tec bij de Christeyns familie mogen verwelkomen. Hiermee kunnen we de strategie van Christeyns verder vormgeven en de organisatie van Qlean-tec versterken.” Qlean-tec B.V. zal de huidige activiteiten in de bestaande vorm handhaven en versneld verder uitbouwen in de strategische markten, onder het huidige management.

www.christeyns.com

www.qleantec.com

Bronvermeldingen:
Door content bladeren