Editie Maand 11 | 2017 11
Home > Editie 11 > Gebruiksvriendelijke automatisering
Later lezen of doorsturen

ReflexSystems biedt al ruim 20 jaar automatiserings oplossingen voor de foodindustrie.
Halverwege de jaren 90 is ReflexSystems ontstaan door het samengaan van 2 bedrijven die hun sporen in de foodindustrie ruimschoots hebben verdient.

ReflexSystems biedt de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen, waaronder Reflex 3000, een zeer uitgebreid softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen en het registratiesysteem Flex 3000. Beide systemen zijn gebruiksvriendelijk dankzij een scherpe toespitsing op de praktijk.

Voor grote én kleine bedrijven
“De specifieke dynamiek van de foodindustrie is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van elke nieuwe module die aan het Reflex 3000 pakket wordt toegevoegd,” legt Quintijn Knepper, operationeel directeur uit. “Daarom past het programma heel goed in zowel kleine als grote bedrijven; van horecagroothandel tot visverwerker en van AGF-specialist tot vleesleverancier.”

‘Easy. For sure’

De dagelijkse gang van zaken in de foodindustrie is voor ReflexSystems een onuitputtelijke inspiratiebron voor verbeteringen, uitbreidingen en vernieuwingen. Quintijn: “Wie met onze systemen werkt, ervaart direct ons motto ‘Easy. For sure.’ Ons uitgangspunt is dan ook dat iedereen met onze systemen moet kunnen werken. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid is dat geen probleem.”

www.reflex-systems.nl

this article is also available in english

Bronvermeldingen:
Door content bladeren