Editie Maand 11 | 2017 11
Home > Editie 11 > Online veilingen, open dag & Anuga Foodtec
Later lezen of doorsturen

December brengt nog een aantal mooie jaarafsluiters met zich mee voor online veilingbureau Industrial Auctions. Diverse internationaal georganiseerde online veilingen in de voedings- en drankenindustrie, een groots opgezette open dag in hun nieuwe pand te Eindhoven én een mooi vooruitzicht op 2018; een deelname aan dé vakbeurs Anuga Foodtec in Keulen, Duitsland.

Veilinghuis Industrial Auctions bereikt met haar online veilingen de hele wereld. Met veel kennis van de machines welke geveild worden, een uitgebreid netwerk in de industrie en wekelijks veilingen van honderden machines kan Industrial Auctions gezien worden als dé specialist in de organisatie van online veilingen in de voedings- en drankenindustrie. Afgelopen jaar heeft het bedrijf voor vele gerenommeerde bedrijven zoals onder andere; FrieslandCampina, Vion en Struik online veilingen mogen organiseren. 

5 december: Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in Sevenum (NL)
Op de eerste online veiling in december staan vele verpakkingsmachines, groenteverwerkingsmachines en machines gericht op vul en sluittechnieken. Maandag 4 december kunnen de machines bezichtigd worden op de kijkdag in Sevenum.

7 december: Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in Brokstedt (DE)
Op woensdag 6 december krijgt men de kans om de ruim 200 machines te komen bezichtigen in Brokstedt, Duitsland. Op machines van bekende merken zoals; Kilia, Handtmann, Rühle, Vemag en Weber kan onder andere geboden worden bij het online veilingbureau. Verschillende machines die geschikt zijn voor onder andere het verwerken van vleesproducten zullen onder de hamer gaan. Machines in de categorieën: cutters, vacuumvullers, mengers, clippers, tumblers, slicers, etc. worden hier geveild.

12 december: Online veiling machines en inventaris op voormalige locatie Struik Food Belgium in Schoten (BE)
Rook- en kookkasten, slicers, autoclave, vulmachines, mengers en tal van andere machines voor de voedingsindustrie kunnen op dinsdag 5 december in Schoten, België worden bezichtigd. Door reorganisatie in het bedrijf Struik Food Belgium, worden diverse machines en inventaris voor de voedingsmiddelenindustrie geveild. 

13 december: Online veiling vis- en vleesverwerkende machines in Urk (NL)
Maandag 11 december kunnen geïnteresseerden verschillende machines komen bezichtigen op locatie in Urk, Nederland. Visverwerkingsmachines van merken zoals; Carnitech en Nofo worden gepresenteerd evenals diverse vleesverwerkingsmachines van bijvoorbeeld; Rühle en Marel. Voor een complete indruk van het volledige machineaanbod kunt u de website bezoeken; www.Industrial-Auctions.com 

14 december: Online veiling machines voor de voedingsindustrie, bakkerij en horeca apparatuur in Eindhoven (NL)
Kegelopbollers, verpakkingsmachines, slicers, vleesmolens, doseermachines, mengers, transportbanden, vacuumpompen en bijvoorbeeld ovens zijn een kleine greep uit het uitgebreide machineaanbod in Eindhoven. Op zaterdag 9 december (tijdens de open dag) én maandag 11 december organiseert Industrial Auctions een kijkdag voor alle geïnteresseerden.  

Alle informatie over Industrial Auctions, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com

Open dag
Industrial Auctions organiseert 9 december een open dag in hun prachtig nieuwe pand te Eindhoven, waarbij je een kijkje kunt nemen in de wereld van het online veilen. Met trots laten zij u beleven wat het online veilingbureau dagelijks doet. Krijg een informatieve rondleiding door het bedrijf, aanschouw diverse machines die online geveild worden en geniet tevens van een lekker hapje en drankje.  

Anuga Foodtec (20 t/m 23 maart 2018) 
4 dagen lang zal online veilingbureau Industrial Auctions aanwezig zijn op dé toonaangevende internationale vakbeurs Anuga FoodTec. Het is de enige vakbeurs ter wereld die alle aspecten van de voedselproductie omvat. Een uitgelezen kans voor het bedrijf om zich daar te presenteren als dé ‘professionals in online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie’. Voor een persoonlijke kennismaking en wellicht een bijzonder kopje koffie; bezoek Industrial Auctions in hal 6, stand C118.

www.Industrial-Auctions.com

Bronvermeldingen:
Door content bladeren