Editie Maand 11 | 2017 11
Home > Editie 11 > OSV-ledenpagina
Later lezen of doorsturen

Voor de OSV zit het jaar erop. De laatste bijeenkomst was SmaakStampei, een waardige afsluiter van het jaar. De komende maanden organiseren we bewust niets. De foodproducenten zijn druk bezig met het produceren en beleveren van het kerstassortiment. Bij veel leden lopen er projecten waar nog even hard aan getrokken moet worden om ze in dit boekjaar allemaal rond te krijgen.

Je mag rustig zeggen dat dit de drukste periode van het jaar is, voor de hele sector. En ook voor ons. Of het slim is om juist nu te gaan verhuizen? Tja, het kwam zo uit met de afloop van ons huurcontract. Maar eigenlijk komt het helemaal niet uit. Toch zijn we wel heel blij met ons nieuwe stekje!

Wij (b2b Communications en Wallbrink Crossmedia) groeiden uit ons jasje en schuiven één deur op. We verhuizen van nummer 17 naar nummer 19, in dezelfde straat.

We verwachten in een weekend alles op orde te hebben en weer verder te kunnen gaan met onze corebusiness. Een verhuizing van het ene kantoorpand naar het andere heeft natuurlijk niet zo’n impact als het verhuizen van een hele slachterij van Amsterdam naar Apeldoorn. En toch: die was zó goed georganiseerd, dat de productie eigenlijk niet heeft stilgelegen. Chapeau.

We hebben zin in een nieuw begin en ontvangen jullie straks graag op onze nieuwe locatie: Arnhemsestraatweg 19 te Velp.

Saskia Stender

This page is also available in english

Jaarafsluiting

In 2017 hebben we een aantal mooie bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden. Waar zijn we allemaal geweest? Wat hebben we allemaal gedaan?

De traditionele aftrap van het jaar was natuurlijk de Winterbarbecue. In februari werden we bij Sleegers Technique in Nieuwkuijk ontvangen. Naast de rondleiding en bedrijfspresentatie maakten we toen kennis met de mogelijkheden van Virtual Reality. De workshop ‘Krijg Grip op je e-mailmarketing’ is zeer goed bezocht en werd kort daarop gevolgd door een bedrijfsbezoek bij Primus Wafer Paper, met een boeiende presentatie over edible brands.

Eind april zijn we met een groep gaan golfen, medio juni zagen we elkaar op de Zomerbarbecue en het najaar startten we met een bedrijfsbezoek bij Keulen Vleeswaren. De laatste activiteit van 2017 was SmaakStampei. Een walking diner bracht ons verrukkelijke gerechten en de ‘walking-elevatorpitches’ de nodige dynamiek. Kortom; een behoorlijke vol programma, met voor elk wat wils.

Jaarprogramma 2018

Voor 2018 hebben we ook weer mooie bijeenkomsten voor onze leden in de planning.

Naast de Winter- en Zomerbarbecue, de jaarlijkse golfdag en SmaakStampei hebben we inmiddels 6 bedrijfsbezoeken staan. Tussendoor presenteren we diverse workshops en een mini-congres. Het programma is een on-going process. Hou de site dus in de gaten voor de exacte data van de diverse activiteiten.

Tot volgend jaar!

Saskia, Judith en Kiki

 

Winterbarbecue 24 januari 2018

De datum voor de winterbarbecue is bekend, de aanmeldingen komen alweer binnen. Op 24 januari 2018 zet Buitenzorg in Ede de deuren weer wagenwijd voor ons open.

We hebben wat te vieren, want de OSV bestaat in 2018 alweer 25 jaar!

Wat we precies gaan doen om dit lustrumjaar in te luiden, houden we nog even voor ons.

We zorgen er in elk geval voor dat je weer wordt verwend met heerlijke gerechten: mals vlees en smaakvolle vis, gegrild voor jou, of natuurlijk door jezelf. Jan van Westreenen – directeur Ameco Apeldoorn, sponsort de winterbarbecue met prachtig rundvlees uit de nieuwe slachterij. Een reportage over dit bedrijf vind je in dit nummer.

De jaarlijkse winterbarbecue wordt goed bezocht door ruim 200 leden en hun gasten. Dat aantal verwachten we in 2018 zeker weer te halen! De winterbarbecue is een uitgelezen kans om het nieuwe jaar in te luiden met al je vrienden in food. Neem je eigen relaties ook mee en laat ze kennismaken met jouw netwerk. Ken je ons netwerk nog niet en wil je eens kennis komen maken? Dan is dit dé gelegenheid.

Aanmelden kan hier

Bronvermeldingen: Foto Biefstuk: ©stockcreations/Shutterstock.com
Door content bladeren