Editie Maand 04 | 2018 4
Home > Editie 4 > OSV Ledenpagina
Later lezen of doorsturen

Uit pure frustratie heb ik een bericht op LinkedIn gepost: “Wij zijn niet tevreden over ons huidig schoonmaakbedrijf. Wie weet een goed bedrijf in de omgeving van Arnhem dat voor een redelijke prijs wel goed schoonmaakt?”

Dat heeft een ketenreactie veroorzaakt die zijn weerga niet kent. Binnen no time op LinkedIn 31.858 views en 115 reacties, de telefoon stond roodgloeiend. Van die reacties waren de meeste referenties, voor maar liefst 70 verschillende schoonmaakbedrijven.  
Dan vraag je je af: waarom heeft dit bericht zo’n impact en waarom kom ik normaal gezien niet verder dan zo’n 2.500 views per post. Dat was niet zo moeilijk. LinkedIn is nou eenmaal Social Media en ik heb dit keer een hulpvraag gesteld. Social = helpen. Aha, zo werkt dat dus. 

Maar hoe bepaal je nou met wie je contact zoekt? Welke referentie is de beste? Dat was ook al zo frappant. De bedrijven die alleen maar een mailtje stuurden met een link of zelfs een offerte zonder te weten wat de bedoeling is, hebben het voor altijd verbruid. Maar… een aantal bedrijven heeft de moeite genomen om mijn telefoonnummer op te zoeken en zocht contact met mij. De bedrijven die 2 of meer referenties hebben gekregen via mijn post op LinkedIn heb ik uitgenodigd om een offerte uit te brengen. 

Leuk was ook dat een aantal reacties kwam van oud OSV-ers die ik uit het oog was verloren. Ze zijn inmiddels allemaal op de koffie geweest en we hebben even bijgepraat. Of we nou zaken met elkaar gaan doen of niet, de sociale contacten kregen weer nieuw leven ingeblazen.

Saskia Stender

OSV leden gespot op de Empack 2018

 

Jaarlijkse OSV Golfdag

Vrijdag 20 april gaan we golfen met een behoorlijke groep. Op het moment dat dit vakblad de pers op gaat hebben we 8 flights ingepland. Ook dit jaar weer bij onze oude vertrouwde Golfbaan Naarderbos in Naarden.
We gaan ervan uit dat het een heerlijk warme en zonnige dag wordt. Ga lekker met ons de baan in, en neem een klant of relatie mee. Laat hen ervaren hoe hecht ons netwerk is en hoe je informeel zaken doet tijdens een relaxte en sportieve dag. Geen golfervaring? Niet getreurd, doe gewoon mee met de clinic, waar je twee uur lang in het bijzijn van een echte GolfPro de basistechniek leert. Ook dit gezelschap wordt elk jaar groter.
We strijden voor de winst, zowel in de wedstrijd als bij de clinic; maar uiteindelijk gaat het om het netwerken. De OSV Golfdag is geen harde, wel een sportieve strijd; waarin de nodige hilariteit nooit ontbreekt. De dag sluiten we af met een lekkere borrel en een goed verzorgd diner.

Geef je op via www.osvnetwerk.com

Hé jij daar! Waarom verzamel je mijn gegevens?”

Op 25 mei dit jaar vervangt de nieuwe GDPR/AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Omdat de nieuwe wetgeving een verordening betreft, treedt deze direct in werking. Vanaf dit moment zal de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) de nieuwe privacywet gaan handhaven.
Bedrijven en verenigingen hebben twee jaar de tijd gehad om zich voor te bereiden op de nieuwe regels. Toch heeft 62% nog steeds geen adequate voorbereidingen getroffen. 

Kom naar de interactieve workshop ‘Ben jij op 25 mei 2018 helemaal AVG-proof?’ van Wallbrink Crossmedia en laat je voorlichten over de veranderingen. John Wallbrink vertelt niet alleen over de belangrijkste wijzigingen, maar komt ook met concrete oplossingen.

Eén van de zaken die je op 25 mei op orde moet hebben, is je privacystatement. Dat is bij veel bedrijven niet of nauwelijks goed geregeld. Wij helpen je ter plekke. Neem je laptop mee en ga naar huis met een veilig en eigen privacystatement.

Kom woensdagmiddag 25 april 2018 naar Velp; geef je op via www.osvnetwerk.com

Jaarprogramma 2018

Programma 1e helft 2018

Programma 2e helft 2018

  • Bedrijfsbezoek Simons Halal Food – Roermond; ism DVAN – ‘claims & keurmerken’ in relatie tot voeding
  • Smaakstampei
  • Nog twee bedrijfsbezoeken in de pen, info volgt asap

 

De OSV heet van harte welkom:
RSS Nanotechnologie – Sabine Schijff – Directeur
DCP Ingredients BV - Alex Strijker - Commercial Director

Bronvermeldingen: Beeld data: ©SHUTTERSTOCK.COM/CHANPIPAT, Beeld Golf: ©ISTOCK.COM/CARRRY
Door content bladeren