Editie Maand 02 | 2018 2
Home > Editie 2 > Start jubileumjaar op de OSV-winterbarbecue
Later lezen of doorsturen

Onvoorstelbaar dat dit netwerk alweer 25 jaar bestaat. Ik zie me nog zitten in de garage bij Klaas Dijkstra, om de eerste mailing te verzorgen. Via de post met een antwoordkaart, die je ook terug kon faxen. Een fáx; wat is dat? Er is veel veranderd, en ook weer niet. Van bijeenkomsten in de kelders bij SVO in Utrecht met de eerste 30 leden naar een netwerk van 300 leden. En ik mag zeggen: trouwe leden, vrienden!

Tijdens de winterbarbecue van 24 januari met 180 aanwezigen, is de start van het jubileumjaar gevierd. Samen met vrienden die al jaren deelnemen aan het netwerk tot nieuwe leden die voor het eerst aanwezig waren en die we vaker gaan zien! En niet te vergeten met Klaas Dijkstra, de oprichter van dit netwerk. Ook hij was van de partij met zijn vrouw.

Ik mag met trots zeggen dat door alle inspanningen een kwart van de aanwezigen behoorde tot de originele doelgroep: foodproducenten. Dat gaan we verder uitbouwen dit jaar. Tijdens de eerste bijeenkomst, de barbecue, hebben we al 25 nieuwe leden mogen inschrijven.

Het wordt een jaar met veel bijeenkomsten, meer zelfs dan afgelopen jaren. Elk bedrijfsbezoek wordt voorafgegaan door een presentatie over een actueel onderwerp. Ook hier hebben we heel wat voor jullie in petto. Van ‘claims en keurmerken’ en ‘wet op de privacy’ tot ‘smaakbeleving’. Het jaarprogramma is even dynamisch als de markt en niet te ver vooruit te plannen. Heb ik weer een reden om regelmatig contact met iedereen te houden. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Tot gauw!

Saskia Stender

These articles are also available in English

Start jubileumjaar op de OSV-winterbarbecue

Op 24 januari jl. hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgenodigde foodproducenten. Klaas Dijkstra – oprichter van de OSV - was ook van de partij om te delen in de feestvreugde. 

Van het door onze sponsor Ameco aangeleverde malse rundvlees, hebben de koks prachtige producten gemaakt in nauw overleg met Karel van Westreenen van Ameco. De complimenten bleven komen. Verstegen liet ons laten proeven van hun recente innovatie: de Guilt Free sauzen, zonder suiker.

De start van het jubileumjaar is een feit. Komend jaar met nóg meer activiteiten: bedrijfsbezoeken, workshops, sportieve activiteiten en niet te vergeten de Zomerbarbecue op 13 juni. Maar eerst gaan we naar Ameco in Apeldoorn. Begin april, om met eigen ogen te zien waar dat lekkere vlees vandaan komt.

Kijk voor een impressie van de winterbarbecue vind je op www.foodinbusiness.com/osv/foto-archief


Welkom nieuwe deelnemers OSV:
Vers & Fijn Benelux BV - Muhanad Alsalhi – Directeur
Lantech – Bob Lemmen – Marketing Manager
TWG Group - Wim Wiendels - Algemeen Directeur
PENKO Engineering B.V. - Susanne Krause - General Manager
Sandstra RVS – Theo van der Koore – International Sales Manager
Technisch Buro Kortlever – Thijs Waanders – Area Sales Manager
Colt International - Kor Foekens - Commercieel Directeur
Colt International - Ron Jongenelen - Technisch Adviseur
Gullimex B.V. - Peter Matel - Sales Manager Operations

Bronvermeldingen:
Door content bladeren