Editie Maand 01 | 2018 1
Home > Editie 1 > OSV Winterbarbecue 24 januari 2018
Later lezen of doorsturen

Zet in je agenda: op 24 januari 2018 verwachten we je bij de Winterbarbecue bij Buitenzorg te Ede.

Je wordt zoals elk jaar weer verwend met heerlijke gerechten: mals vlees en heerlijke vis, gegrild voor jou, of natuurlijk door jezelf. Jan van Westreenen – directeur Ameco Apeldoorn, sponsort de barbecue met prachtig rundvlees.

We hebben dit jaar ook wat te vieren want de OSV bestaat in 2018 alweer 25 jaar!

Dat vieren we met een speciale jubileumactie. We nodigen de foodproducenten van Nederland uit om op kosten van de OSV deel te nemen aan de winterbarbecue!
Hiermee zorgen we samen dat de balans tussen het aantal foodproducenten en de toeleveranciers weer meer in evenwicht komt.

De Winterbarbecue wordt elk jaar goed bezocht door ruim 200 leden en hun gasten. Inmiddels is de 188e aanmelding al binnen, waarvan meer dan een derde foodproducent, en we hebben nog even te gaan!

Kijk hier voor de spelregels van de jubileumactie

Programma

Datum: woensdag 24 januari 2018
Locatie: Buitenzorg te Ede, Amsterdamseweg 19, 6712 GG Ede
17.00 uur Ontvangst
18.00 uur Barbecues gaan aan
En de laatste doet het licht uit

Klik hier om je aan te melden

Het familiebedrijf Ameco slacht en verwerkt Hollandse kwaliteitsrunderen in een gesloten keten in een hypermoderne nieuwe fabriek op de Ecofactorij in Apeldoorn. Groot genoeg om voor retail, horeca en industrie aan de vraag naar volume te voldoen en klein genoeg om maatwerk te leveren. Elke dag weer.

www.ameco.eu

Bronvermeldingen: Beeld: ©stockcreations/Shutterstock.com;
Door content bladeren