Editie Maand 07 | 2018 7
Home > Editie 7 > Machines Vleeswarenbedrijf Scheemda onder de hamer
Later lezen of doorsturen

In opdracht van Vleeswarenbedrijf Scheemda veilt Industrial Auctions vele vleesverwerkende machines zoals grinders, slicers, injectors, vacuum machines, rookkasten, onthuiders, metaaldetectoren en vele machines meer. De machines van bekende merken zoals CFS, Handtmann, Laska, Treif, Fessmann, Scanvaegt en Kolbe zijn tijdens de kijkdag op 16 augustus te bezichtigen op de voormalige locatie van het bedrijf. De veiling sluit online op de website het online veilingbedrijf www.Industrial-Auctions.com op 21 augustus. 

 

Vele voedingsverwerkingsmachines uit diverse branches zullen in de aankomende weken worden geveild door Industrial Auctions. In opdracht van onder andere Vleeswarenbedrijf Scheemda en Chocolats Halba kan online geboden worden op machines voor de vleesindustrie of bijvoorbeeld op tanks, koelapparatuur of chocoladeverwerkingsmachines. Het online aanbod wordt daarnaast verruimd door bijvoorbeeld horeca- en bakkerij apparatuur op de veiling in Eindhoven of met visverwerkende machines op de veiling in Riga. Op de agenda:

21-8 Online veiling machines en inventaris voormalige productielocatie Vleeswarenbedrijf Scheemda in Scheemda (NL)
23-8 Online veiling machines voor de voedingsindustrie, bakkerij en horeca apparatuur in Eindhoven (NL)
30-8 Online veiling nieuwe en onverkochte kavels met onder andere chocoladeverwerkingsmachines, tanks en koelapparatuur van Chocolats Halba in Wallisellen (CH)
5-9 Online veiling visverwerkende machines in opdracht van SIA "Gamma-A" in Riga (LV)

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het business to business veilen van machines, inventaris en goederen in de voedings- en drankenindustrie. Alle informatie over Industrial Auctions, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com. Desgewenst kan Industrial Auctions het transport voor u organiseren.

Bronvermeldingen:
Door content bladeren