Editie Maand 06 | 2018 6
Home > Editie 6 > Riskplaza innoveert
Later lezen of doorsturen

Sinds 29 mei 2018 heeft ieder voedselverwerkend bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig en snel zijn voedselfraudeanalyse te onderbouwen, door gebruik te maken van Food Fraud Analysis van Riskplaza.

Het hulpmiddel bestaat uit een assessment en factsheets. Het assessment is toe te passen voor alle producten om  het risico op fraude te bepalen. Factheets geven aan welke risico’s er zijn en hoe je ze kunt beheersen.De voedingsindustrie is flink in beweging op het gebied van voedselfraude. Er zijn verschillende werkgroepen opgezet en commissies van GFSI-erkende standaarden zijn bezig auditschema’s aan te passen. Allemaal vanuit hetzelfde doel, alleen de invulling verschilt. Met het assessment van Riskplaza is er één manier van werken. Hierin komt het beste van alle GFSI-erkende normeisen terug in één lijst. 

www.riskplaza.com

This news is also available in English

v.l.n.r. Sjoerd Kanters (directeur Riskplaza), Jacob Schilstra, Manoeska Lintsen, Susanna Schilling

Bronvermeldingen:
Door content bladeren