Editie Maand 05 | 2018 5
Home > Editie 5 > OSV Ledenpagina
Later lezen of doorsturen

Communicatie is en blijft lastig. Extern maar zeker ook intern. Ik heb zelf een communicatiebureau. We organiseren interessante bijeenkomsten voor de OSV, geven onze eigen vakbladen uit en nemen voor klanten veel werk uit handen. Tijdens de OSV golfdag van vorige maand bleek maar weer eens dat het bij een communicatiebureau intern ook niet altijd goed af gaat.

Je bent de hele dag alert om voor je klanten het maximale uit hun communicatiebudget te halen. Je koopt scherp in, houdt de drukker en vormgever of fotograaf, journalist en videospecialist goed bij de les. Zit overal bovenop, en de communicatie naar alle partijen is helder en duidelijk.

Maar dan organiseren we een golfdag. Het is erg warm, eigenlijk te warm om de hele middag in de volle zon te lopen. Dus we besluiten een andere spelvorm te kiezen (Best Ball) om sneller op het terras met het koude biertje terecht te komen. Door commentaar van een aantal spelers, draai ik deze beslissing op het laatste moment terug en spelen we het oude vertrouwde Stableford. Niemand wist verder dat we een andere spelvorm gingen hanteren,… behalve mijn eigen collega. En laat ik haar nou niet hebben geïnformeerd. Haar flight speelde dus ‘Best Ball’ en heeft zich daarmee ook nog eens gediskwalificeerd. 

Ik denk dat ik dat nog heel lang moet horen.

Ik heb er nog een balletje over opgegooid, later bij de borrel. Gelukkig gaat het verder goed met onze interne communicatie. 

Saskia Stender

De OSV heet van harte welkom:
RSS NanoCoatings BV - Sabine Schijff - Directeur/Oprichter
 

 

Jaarprogramma 2018

Heb je zelf  thema’s die je wilt aandragen voor een workshop of weet je nog een interessant bedrijf waar je je netwerk mee naar toe wilt nemen, laat het me weten.
Stuur gewoon een mailtje naar saskia@b2bcommunications.nl en ik pak het op.

This page is also available in English

Het Urker Zalmhuys, het beste van traditie en innovatie.

Op 31 mei brengen we een bezoek aan Het Urker Zalmhuys, dat sinds de oprichting in 2002 in hoog tempo is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van verse en gerookte zalm. Een unieke combinatie van ambachtelijke tradities en moderne productietechnieken staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig product met een unieke, kenmerkende smaak. 

Ondanks eeuwenoude tradities doet het Urker Zalmhuys geen concessies aan hygiëne en kwaliteit. Dit o.a. door middel van een strenge selectie van grondstoffen. Zowel in het bedrijf zelf, als in samenwerking met externe laboratoria, worden hun producten onderzocht op kwaliteit, hygiëne en houdbaarheid van begin tot eind. Ze kijken altijd naar nieuwe ontwikkelingen die de kwaliteit kunnen verbeteren, ook op het gebied van bedrijfshygiëne. Dat is de reden dat ze in zee zijn gegaan met Simpel Desinfecteren, desinfecteren met een droge damp.

Ga mee naar dit innoverende bedrijf en zie met eigen ogen hoe traditie en moderne technieken naadloos in elkaar overvloeien. Lees ook het artikel op pagina 24 van deze editie.

Geef je op via www.osvnetwerk.com

Zomerbarbecue 13 juni 2018

Woensdag 13 juni is het zo ver; dan verwachten we je op de OSV Zomerbarbecue! Buitenzorg (Ede) zet de deuren weer wagenwijd voor ons open. Net als wij kijken ook zij elke keer uit naar dit evenement. 
We zorgen er voor dat je weer wordt verwend met heerlijke gerechten: mals vlees en smaakvolle vis, gegrild voor jou, of natuurlijk door jezelf. De VanDrie Group sponsort de zomerbarbecue met mals kalfsvlees.

De jaarlijkse zomerbarbecue wordt goed bezocht door ongeveer 200 leden en hun gasten. Dat aantal verwachten we zeker weer te halen! Omdat we 25 jaar bestaan, nodigen wij net als bij de Winterbarbecue, directie en management van foodproducerende bedrijven uit om op kosten van de OSV deel te nemen aan dit bijzondere netwerkevent. Neem je eigen relaties ook mee en laat ze kennismaken met jouw netwerk.

Ben je foodproducent en ken je ons netwerk nog niet? Kom kennismaken. Dit is dé gelegenheid.

Aanmelden: www.osvnetwerk.com

Bronvermeldingen: Beeld zalm: ©SHUTTERSTOCK.COM/LIGHTFIELD STUDIOS, Beeld bbc: ©STOCKCREATIONS/SHUTTERSTOCK.COM
Door content bladeren