Editie Maand 05 | 2018 5
Home > Editie 5 > PAL TX desinfecterende alcohol doekjes
Later lezen of doorsturen

De PAL TX Alcohol desinfecterende doekjes zijn ontwikkeld om oppervlakken snel en veilig te desinfecteren zonder dat naspoelen nodig is. De PAL TX Alcohol desinfecterende doekjes zijn binnen Nederland door het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) officieel toegelaten als desinfectiemiddel onder toelatingsnummer 15588 N.

Residu vrije desinfectie zonder naspoelen. Ook voor de droge voedingsmiddelenindustrie

De PAL TX Alcohol desinfecterende doekjes zorgen voor een snelle, zeer effectieve desinfectie zonder residuen van desinfectiemiddelen die op het oppervlak achterblijven. Naspoelen van de behandelde oppervlakken is niet wettelijk verplicht of nodig! De alcohol doekjes zijn uitermate geschikt voor droge processen en watergevoelige omgevingen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

De PAL TX Alcohol desinfecterende doekjes doden de meeste micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen. De doekjes zijn onafhankelijk getest op een reeks Europese testnormen (EN) en BS ISO 4120: 2004.

Alle voordelen van onze desinfectie wipes ten opzichte van de traditionele spraymethode

  • Naspoelen van de behandelde oppervlakken is niet wettelijk verplicht of nodig!

  • Biocide zonder residu.

  • Geen noodzaak meer om zelf chemie te doseren, voorkomt het risico op fouten en vermindert afval.

  • De pre-geïmpregneerd doekjes zorgen voor een gecontroleerde dosering op het oppervlakte.

  • De geadviseerde contacttijd wordt bij het gebruik van pre-geïmpregneerd doekjes sneller behaald dan bij een spraymethode.

  • Verlaging van desinfectietijd en daarmee productieverhoging.

  • Vermindering van watergebruik, chemie en doeken door klaar voor gebruik producten.

De PAL TX Alcohol desinfecterende doekjes maken gebruik van de Tritex technologie, een 3-laags materiaal wat zich kenmerkt door een hoge sterkte en een goede afgifte van chemie naar het te desinfecteren oppervlakte. Daarbij is het materiaal pluisarm waardoor het risico van productvreemde delen wordt beperkt. Door de blauwe kleur zijn de doeken tevens ook eenvoudig visueel detecteerbaar.

Brilliant Group exclusief importeur van PAL International

PAL International is een toonaangevende fabrikant van geïmpregneerde doekjes. Gebruikmakend van de nieuwste productietechnieken worden de (desinfecterende) doekjes geproduceerd volgens de hoogste normen waardoor de producten geschikt zijn voor kritische werk- en productieruimtes. Met een specifieke range voor de voedingsmiddelenindustrie zijn wij in staat om alle organisaties binnen deze industrie te ondersteunen bij specifieke vragen en probleemstellingen.

Naast een uitgebreid assortiment aan geïmpregneerde doeken bevat het leveringsprogramma van PAL International ook dispensers en hygiënische werkkleding voor eenmalig gebruik.

www.hygienepartner.nl

This article is also available in English

Bronvermeldingen:
Door content bladeren