2018 OSV Zomerbarbecue
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

2018 OSV Zomerbarbecue

22 August 2018

De OSV bestaat 25 jaar! Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld  enorm veranderd, en het netwerk veranderde vanzelfsprekend dynamisch  mee. Nieuwe leden komen, anderen wisselden van baan, verlieten het  netwerk en kwamen vaak, onder de vlag van een andere organisatie, weer  terug. De jaarlijkse zomer- en winterbarbecues zijn, van alle  netwerkbijeenkomsten, de hoogtepunten van het jaar.

In totaal 148 deelnemers hebben op 13 juni 2018 genoten van de grootste netwerkbijeenkomst van het jaar: de OSV-zomerbarbecue.

In het kader van ons 25-jarig bestaan hebben we veel relaties  uitgenodigd. Niet alleen de OSV maar ook de leden hebben foodproducenten uitgenodigd om kennis te maken met ons netwerk. Dat heeft geloond.

Een derde van de aanwezigen behoorde tot de oorspronkelijke doelgroep van de OSV: foodproducent.

Hiermee is de balans weer helemaal terug in het netwerk. Dank voor alle inspanningen, ga zo door. Samen sterk!

Op de barbecue lagen de lekkerste stukjes kalfsvlees: van staartstuk  tot rib eye, heerlijk mals en vol van smaak. Het voorgerecht verdiende  een lintje, een bord, mooi opgemaakt, met Vitello Tonato, Carpaccio en  gevulde kalfsborst. Door Jan van de Weiden, de kok van Buitenzorg,  bereid met het kalfsvlees van de VanDrie Group.

Kortom, een geslaagde bijeenkomst, waar heel wat kaartjes zijn uitgewisseld.

Matching Photoalbums