15e editie Empack
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

15e editie Empack

  • 06 maart 2017

Verpakkingsvakbeurs Empack, op 5 en 6 april 2017, in de Brabanthallen brengt volop  innovaties en kennis. De ontwikkelingen in de verpakkingssector gaan razendsnel. Bezoek de beurs en ontdek welke nieuwe mogelijkheden er zijn om sneller, slimmer, goedkoper of duurzamer te verpakken.

Empack is dé gelegenheid om meer dan 400 exposanten en collega-verpakkingsprofessionals te ontmoeten. Ontmoet en praat met aanbieders van verpakkingsmachines, verpakkingen en verpakkingsmaterialen, controle- en inspectiesystemen, verpakkingsadvies, labelling en verpakkingsprint.
Key-note spreker Bennie Mols, wetenschapsjournalist, is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robots en het menselijk brein. Hij geeft een kijkje in de toekomst met zijn visie op ‘De robot als collega’. 

Verpakkingsuitdagingen te lijf 

Veel actuele verpakkingsuitdagingen worden op het jubileum-event belicht. Denk aan thema’s als circulair verpakken, voedselveiligheid, wetgeving en E-commerce.
Hoe zit het met de aankomende verpakkingswetgeving rondom minerale oliën in kartonnen voedselverpakkingen, en met het verdwijnen van aluminium in chipsverpakkingen? Ook methodes voor het verlengen van de houdbaarheid en het gebruik van duurzame verpakkingsalternatieven komen aan bod. 

Bundeling van expertise

Empack in 2017 wordt gelijktijdig gehouden met vakbeurs Logistics & Distribution.
Samen maken de vakbeurzen de Brabanthallen tot dé ontmoetingsplaats voor verpakken, logistiek, distributie én de automatisering. De combinatie van deze events heeft in meerdere Europese landen al bewezen zeer succesvol te zijn. 

Registreer met code E3009.

www.empack.nl

Bron: © Empack