25-jarig bestaan
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

25-jarig bestaan

  • 06 februari 2018
  • Door: Saskia Stender

Onvoorstelbaar dat dit netwerk alweer 25 jaar bestaat. Ik zie me nog zitten in de garage bij Klaas Dijkstra, om de eerste mailing te verzorgen. Via de post met een antwoordkaart, die je ook terug kon faxen. Een fáx; wat is dat? Er is veel veranderd, en ook weer niet. Van bijeenkomsten in de kelders bij SVO in Utrecht met de eerste 30 leden naar een netwerk van 300 leden. En ik mag zeggen: trouwe leden, vrienden!

Tijdens de winterbarbecue van 24 januari met 180 aanwezigen, is de start van het jubileumjaar gevierd. Samen met vrienden die al jaren deelnemen aan het netwerk tot nieuwe leden die voor het eerst aanwezig waren en die we vaker gaan zien! En niet te vergeten met Klaas Dijkstra, de oprichter van dit netwerk. Ook hij was van de partij met zijn vrouw.

Ik mag met trots zeggen dat door alle inspanningen een kwart van de aanwezigen behoorde tot de originele doelgroep: foodproducenten. Dat gaan we verder uitbouwen dit jaar. Tijdens de eerste bijeenkomst, de barbecue, hebben we al 25 nieuwe leden mogen inschrijven.

Het wordt een jaar met veel bijeenkomsten, meer zelfs dan afgelopen jaren. Elk bedrijfsbezoek wordt voorafgegaan door een presentatie over een actueel onderwerp. Ook hier hebben we heel wat voor jullie in petto. Van ‘claims en keurmerken’ en ‘wet op de privacy’ tot ‘smaakbeleving’. Het jaarprogramma is even dynamisch als de markt en niet te ver vooruit te plannen. Heb ik weer een reden om regelmatig contact met iedereen te houden. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Tot gauw!

Saskia Stender

Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie 2018