Charrua Premium Wagyu Uruguay
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Charrua Premium Wagyu Uruguay

  • 05 oktober 2018

Onder het merk Charrua brengt Jan Zandbergen Uruguayaans graangevoerd Hereford en Angus rundvlees naar de Europese markt. Het assortiment van Charrua is nu uitgebreid met een exclusieve Premium Wagyu lijn. Charrua Wagyu vlees is onderverdeeld volgens de AUSMEAT Marbling Scores. Om de uitzonderlijke kwaliteit te garanderen worden alleen de score 4-5, 6-7 en 8-9 geleverd.

Charrua Wagyu het beste van Japan

Het beste van Japan en de hedendaagse ontwikkelde genetica komen samen in de gerenommeerde veeteelt regio's van Uruguay. Met de grootste zorg vervolmaakt Charrua Wagyu de kunst van de Japanners om iets heel bijzonders te creëren. Dit beloont zichzelf in uitzonderlijk smakelijk rundvlees dat smelt in de mond.

Het selectieve Wagyu-programma werkt uitsluitend met speciaal gekozen fokkers en de nieuwste technologieën. Alles gaat volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij staat dierwelzijn hoog in het vaandel. Het Wagyu-vee leeft van geboorte af aan in alle vrijheid op de grootse vlakten van Uruguay. De geografische ligging van het land en het gematigde klimaat vormen de ideale natuurlijke omstandigheden.

Door de bewegingsvrijheid en het gras dat de koeien eten, krijgt het vlees een mooie rode kleur. In het laatste jaar van hun levensduur krijgen de runderen een uitgebalanceerd dieet aangevuld met natuurlijke granen. Het Wagyu rund heeft van nature aanleg voor het ontwikkelen van intramusculair vet, de graanvoedering stimuleert dit nog meer wat resulteert in de hoge Marbling Score. De snitten en de verpakkingen van Charrua Wagyu zijn allen gelabeld met de Marbling Score.

Wagyu-rundvlees staat bekend als 's werelds smakelijkste en malste rundvlees dat exclusief verkrijgbaar is in high-end restaurants. De intensieve marmering van het vlees ligt ten grondslag aan de constant superieure kwaliteit.

www.charruabeef.com

www.janzandbergen.nl

Bron: © Charrua