Digitale gerechten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Digitale gerechten

  • 13 mei 2014

Food? Dat is voor Lukkien dagelijkse kost! Bij Lukkien zijn ze namelijk iedere dag met voedsel bezig. En niet alleen tijdens hun lunch. Wat een mediaproductiebedrijf met eten te maken heeft? Meer dan je denkt!

De voedingsmiddelenindustrie is enorm. Sterker nog; het is de grootste sector in Nederland. Al die producten moeten gefotografeerd en gefilmd worden voor verschillende marketingdoeleinden. Soms speelt het product daarin zelf de hoofdrol, een andere keer is het slechts een attribuut in een scène. Maar altijd moet het eten op de set er lekker uitzien. In de video of op de foto, perfect passend in de App of op de website. En juist dát is de ‘specialiteit van het huis’.

Creatie en technologie

Lukkien is een creatief crossmediaal productiebedrijf, waar creatie en technologie hand in hand samengaan. Effectief media combineren en integreren om merken te laten groeien én ideeën tot leven te brengen, dat is waar het om gaat. Ruim 170 medewerkers werken dagelijks aan uiteenlopende mediaproducties in een inspirerende werkomgeving van maar liefst 20.000 m2.

Zowel fotoshoots als tv-commercials, maar ook interactief webdesign, 3D en het ontwikkelen van apps; niets is ondenkbaar met alle disciplines en faciliteiten in Ede onder één dak. Onder dat dak vallen ook de enorme studio’s die Lukkien tot zijn beschikking heeft. Ruimtes die zich uitstekend lenen voor allerlei doeleinden. Speciale evenementen, prestigieuze productpresentaties of spectaculaire televisieshows, het kan allemaal!

Smakelijk!

Eigenlijk kun je Lukkien vergelijken met een grote hapjespan, vol (digitale) ingrediënten. Uit deze pan kunnen verschillende gerechten geserveerd worden. Bijvoorbeeld een tv-commercial als hoofdgerecht. Het bijgerecht? Dat zijn de foto’s voor advertenties. Natuurlijk gelijktijdig ‘geschoten’ tijdens het filmen, gebruikmakend van dezelfde volledig ingerichte, verlichte vaste keuken. Foto’s die vervolgens ook gebruikt kunnen worden op de website of in een recepten-App die we óók maken. En ga zo maar door. Verschillende digitale gerechten dus, die elkaars smaak versterken. Allemaal afkomstig uit één grote pan, van het merk Lukkien! Interesse? Neem contact op met Melle Lukkien ([email protected]). 

www.lukkien.com

Bron: Lukkien