Drukke agenda
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Drukke agenda

  • 03 januari 2014
  • Door: Saskia Stender

Dat de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) en Young Food Management (YFM) actieve netwerken zijn, blijkt wel weer uit de volle agenda.

We bezoeken dit jaar het nieuwe brandlaboratorium van Peutz in Mook, de brouwerij van La Trappe in Berkel-Enschot, Nizo Food Research te Ede, Lunenburg Vlees in Oudewater, Simadan in Amsterdam en ROVC in Ede, en er staat nog meer op stapel. Wat dacht je van de Zomerbarbecue op 11 juni en Smaakstampei begin november, beide in het vertrouwde Buitenzorg te Ede?

We hebben net de herstructurering naar SEPA achter de rug, en nu moeten we over de etiketten gaan nadenken. Geen sinecure. Je denkt dat je je goed hebt voorbereid, maar in de praktijk komen er toch allerlei zaken om de hoek kijken waar je nou net niet aan had gedacht. Voor je het weet is het 13 december: dan treedt verordening (EU) Nr. 1169/2011 in werking. De nieuwe etiketteringsregels verdienen dan ook de aandacht. We organiseren samen met Etiket Nederland een seminar ‘Nieuwerwets etiketteren’, waarin de belangrijkste wijzigingen en gevolgen aan bod komen. Daarnaast bezoeken we ook de productieruimte van deze etikettenproducent.

Voor de nodige ontspanning is er natuurlijk weer de OSV-YFM golfdag: vrijdag 25 april verwachten we minstens 50 sportievelingen in Naarden bij Golfbaan Naarderbos. Ook voor de minder ervaren golfers, en zelfs de niet-golfers, is er een programma. Doe mee aan de clinic, laat je wegwijs maken door een GolfPro en word net als ik verliefd op deze sport. De winnaar van de clinic van vorig jaar, Roy Meenderink – ReflexSystems, heeft inmiddels zoals hij beloofde bij de prijsuitreiking zijn gvb gehaald. Nu zal hij een verwoede poging doen om de felbegeerde bokaal te winnen bij de wedstrijd. Ik wens hem veel succes.

Kortom, mogelijkheden genoeg om je netwerk te benutten en uit te breiden. Neem eens een speciale klant mee naar een bijeenkomst, of dat nou een golfdag, barbecue of bedrijfsbezoek is; jullie zijn van harte welkom!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2014