Een (zakelijk) gezond 2018
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Een (zakelijk) gezond 2018

  • 11 december 2017
  • Door: Saskia Stender

Het einde van 2017 nadert. Voor ons was het een dynamisch jaar, met veel nieuwe projecten, leuke uitdagingen, mooie bladen en… een nieuwe locatie. Op 20 november zijn  b2b Communications en Wallbrink Crossmedia één deur opgeschoven: van Arnhemsestraatweg 17, naar Arnhemsestraatweg 19 in Velp. 

Een verhuizing laat je niet alleen met een nieuwe frisse blik naar je archief, je spullen en de inrichting kijken. Het betekent dat er een frisse wind waait door de hele organisatie. We zitten vol plannen, voor 2018 en daarna! 

Allereerst hebben we twee jubilea te vieren, want vakblad Voedingsindustrie en het netwerk OSV bestaan 25 jaar. Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld enorm veranderd, en het vakblad en het netwerk veranderden vanzelfsprekend dynamisch mee. 

In deze digitale samenleving worden we overspoeld met informatie. De kunst is niet het verzamelen, maar het selecteren. Met vakblad Voedingsindustrie en de OSV helpen we jou en je klanten daarbij. Ook komend jaar zullen we ons weer optimaal inzetten om de nieuwste ontwikkelingen in de voedingssector te signaleren, te duiden en te vertalen naar de praktijk.
Het eerste nummer van vakblad Voedingsindustrie 2018 heeft naast actuele thema’s, speciale aandacht voor foodprocessing en productie van halalproducten.


Onze doelstelling is en blijft: delen van kennis, in print, online en via persoonlijk contact.

Wij wensen jullie allemaal een (zakelijk) gezond en voorspoedig 2018.

Tot volgend jaar
Kiki, Saskia en Judith

Bron: © b2b Communications BV