Internationaal met vakblad Voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Internationaal met vakblad Voedings­in­dustrie

  • 02 januari 2014
  • Door: Saskia Stender

Nu we internationaal gaan met Vakblad Voedingsindustrie, krijgen we er een hoop nieuwe lezers bij. In Nederland zijn de netwerken OSV en YFM een begrip. In het buitenland zijn we nog een redelijk onbekende speler in de markt. Hoog tijd om hernieuwd uit te leggen wie we zijn en wat we doen.

De Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is een netwerk voor ondernemers werkzaam in de voedingsindustrie, aangevuld met professionals van kennisinstellingen.
Young Food Management is een netwerkorganisatie voor ondernemende jonge mensen werkzaam in de foodbranche. De leden vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies: ze zijn zelfstandig of in loondienst, komen uit het bedrijfsleven of de non-profitsector.

De verbindende factor binnen beide netwerken is food; de gemeenschappelijke drives het willen ontdekken en verkennen van die markt. Dit doen we door elkaar te ontmoeten, door kennisvergaring en kennisuitwisseling en natuurlijk het leggen van (nieuwe) contacten.

Business to business contacten tussen bedrijven uit onze sector spelen onbetwist een belangrijke rol in succesvol ondernemerschap. Meer dan 400 bedrijven zijn aangesloten bij de OSV en YFM; deelname aan één of aan beide netwerken draagt dan ook bij aan het onderhouden van een relevant relatienetwerk in de voedingssector. De OSV bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, de YFM alweer 10 jaar.

Kom eens geheel vrijblijvend kennismaken tijdens een bijeenkomst, of dat nu een barbecue, workshop, golfdag of bedrijfsbezoek is; je bent van harte welkom.
Meld je aan via de site of bel (+31)(0) 26 370 00 27.

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2014