Jaarafsluiting
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Jaarafsluiting

  • 14 november 2017
  • Door: Saskia Stender

In 2017 hebben we een aantal mooie bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden. Waar zijn we allemaal geweest? Wat hebben we allemaal gedaan?

De traditionele aftrap van het jaar was natuurlijk de Winterbarbecue. In februari werden we bij Sleegers Technique in Nieuwkuijk ontvangen. Naast de rondleiding en bedrijfspresentatie maakten we toen kennis met de mogelijkheden van Virtual Reality. De workshop ‘Krijg Grip op je e-mailmarketing’ is zeer goed bezocht en werd kort daarop gevolgd door een bedrijfsbezoek bij Primus Wafer Paper, met een boeiende presentatie over edible brands.

Eind april zijn we met een groep gaan golfen, medio juni zagen we elkaar op de Zomerbarbecue en het najaar startten we met een bedrijfsbezoek bij Keulen Vleeswaren. De laatste activiteit van 2017 was SmaakStampei. Een walking diner bracht ons verrukkelijke gerechten en de ‘walking-elevatorpitches’ de nodige dynamiek. Kortom; een behoorlijke vol programma, met voor elk wat wils.

Bron: © stockcreations/Shutterstock.com