Klaar voor het jaar
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Klaar voor het jaar

  • 08 september 2015
  • Door: Saskia Stender

Als voorbereiding op het zomerreces hebben we in juni drie prachtige activiteiten georganiseerd. Met de YFM brachten we een bezoek aan Ruitenberg Ingredients. Het enthousiasme van de werknemers en de deelnemers was zo groot, dat het programma flink uitliep. Ik denk dat dat genoeg zegt. 6 oktober bezoeken we met de OSV dit bedrijf. Ik spreek nu uit ervaring: het is absoluut de moeite waard, zet deze datum in je agenda. 

Wat zeker ook een plaats verdient in onze succesverhalen, is het bedrijfsbezoek van Pathema in Den Bosch. We werden hartelijk ontvangen in de Brasserie de Gruyterfabriek; een prachtige locatie met een warme sfeer. De presentatie van Mark Boeren was zeer interessant en de interactie met de zaal groot. Na de theorie volgde de praktijk: een bezoek aan Vitelco, dat gevestigd is op hetzelfde terrein. Er is zoveel over te vertellen, dat we daar een heel artikel over hebben geschreven. Lees het verderop in deze uitgave.

En dan de klapper, de Zomerbarbecue. Ruim 150 deelnemers genoten op 17 juni van de producten van De Koning Vlees. Er zijn weer heel veel foto’s gemaakt, die vind je op de site.

De zomervakantie zit er voor de meesten weer op. Goed uitgerust en klaar voor het najaar gaan we weer aan de slag. Alhoewel; als ik de onderzoekers moet geloven, is ons stresslevel inmiddels weer torenhoog door de volle ‘in-boxen’ die in de vakantietijd alleen maar groeien. Drie dagen aan het werk en de vakantierust is volledig verdwenen. Lekker dan!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2015