Nieuwbouw Vergeer officieel van start
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Nieuwbouw Vergeer officieel van start

  • 18 maart 2019

In het bijzijn van 3 generaties Vergeer, is vandaag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw voor familiebedrijf Vergeer Holland. De bouw vindt plaats op de locatie van het huidige distributiecentrum van Vergeer Holland.  “Deze eerste paal staat voor ons symbool voor een grote stap gericht op de toekomst van ons familiebedrijf. Met dit initiatief maken we ons familiebedrijf gereed voor de volgende generatie ”, aldus Algemeen Directeur Diederik Vergeer.  

Project Next Generation

Na een korte toespraak hebben de directieleden Diederik & Dennis Vergeer in het bijzijn van diverse genodigden de eerste paal geslagen. De paal is diezelfde ochtend eerst uitgebreid gedecoreerd door de 4e generatie  van de familie Vergeer onder begeleiding van een schilder.  ‘We bestaan sinds 1934 en inmiddels is met Dennis en mijzelf de 3e generatie aan het roer. Om mee te kunnen met allerlei grote trends & ontwikkelingen in de samenleving hebben we besloten over te gaan tot de bouw van dit pand’, aldus Diederik Vergeer.

Pand tegen de hoogste duurzaamheidstandaarden

De bouw en het pand worden onderworpen aan strenge duurzaamheidsnormen met als uitgangspunt een BREEAM Outstanding (5 sterren) duurzaamheidscertificering. In mei 2020 zal het gebouw naar verwachting worden opgeleverd, waarna de verdere inrichting plaats zal vinden. De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk, Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan. Het huidige distributiecentrum wordt uiteindelijk geïntegreerd in het nieuwe pand en blijft tot die tijd volledig opereren vanuit de bestaande setting. Diederik Vergeer: ‘Zo bouwen we letterlijk en figuurlijk voor de volgende generatie. Hiermee gaan onze ontwikkeling en verduurzaming hand in hand. We hebben het nieuwbouwtraject dan ook de passende naam Next Generation meegegeven.’  

Bron: © Vergeer Holland