OneGrain® mineraalzout wint MFC Innovatie Trophy
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

OneGrain® mineraalzout wint MFC Innovatie Trophy

  • 10 juni 2014

AkzoNobel heeft op 22 mei tijdens het eerste MFC Event in Rosmalen de MFC Innovatie Trophy gewonnen in de categorie vlees met het mineraalzout OneGrain®. De ingezonden producten waren bereid met het mineraalzout en bevatten daardoor 33% minder zout. De producten werden geroemd vanwege de hoge culinaire kwaliteit en de heldere structuur. ,,Alle elementen klopten. De producten hadden een optimale smaak, een heldere structuur en een hoge culinaire kwaliteit”, vertelt juryvoorzitter en keurmeester Paul van Trigt. De keurmeesters hebben niet meegewogen dat de producten 33% minder zout bevatten dan de reguliere variant. ,,Ook producten met minder zout moeten voor ons aan de hoogste normen voldoen”, aldus Van Trigt. Tom van Zeeburg, sales manager bij AkzoNobel, is trots dat de producten met het mineraalzout OneGrain® hebben gewonnen. ,,Keukenzout is één-op-één te vervangen door OneGrain®. Dit heeft geen invloed op de smaak, consistentie, houdbaarheid en de culinaire kwaliteit.”

www.suprasel.com/onegrain

Bron: MFC