RASFF Europese trends voedselveiligheid: Zuivel
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

RASFF Europese trends voedselvei­ligheid: Zuivel

  • 11 september 2018
  • Door: Merieux NutriScienses

Dit artikel is een samenvatting van één van de vele onderwerpen die aan bod komen in de Blue Paper 2018, een Engelstalige uitgave van Merieux NutriSciences. Onderwerpen als: antibioticaresistentie, nanodeeltjes, hormoonontregelaars, mycotoxinen en plantengifstoffen, door voedsel overgedragen virussen en Salmonella. Het doel van deze Blue Paper is om de foodindustrie en regelgevende instanties een beter inzicht in voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen te geven. Maar ook een verhoogde visie te bieden op de toekomstige uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid.


Bestel de Blue paper over 'Europese voedselveiligheidstrends, kernvraagstukken & perspectieven'

Bestel dit 76 pagina’s tellende Engelstalige referentieboek Blue Paper 2018 (print)  voor € 189,-.

Download een gratis online extract op www.foodsafety-report.com

Voor abonnees van vakblad Voedingsindustrie en leden van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is de prijs € 125,- (alle prijzen excl. btw) Nog geen abonnee? Neem nu een abonnement.

www.foodsafety-report.com

Bron: © Merieux NutriSciences