Salmonella RASFF
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Salmonella RASFF

  • 09 oktober 2018

Salmonella is een bacterie die doorgaans wordt aangetroffen in de darmen van gezonde vogels en zoogdieren. Salmonellose is een zoönose, een ziekte of infectie overgedragen tussen dieren en mensen, met name in de winter. Risico van infectie bij de mens is vooral geassocieerd met het consumeren van besmet voedsel.

Blue Paper over 'Europese voedselveiligheidstrends, kernvraagstukken & respectieven'

Dit artikel is een samenvatting van één van de vele onderwerpen die aan bod komen in de Blue Paper 2018, een Engelstalige uitgave van Merieux NutriSciences. Onderwerpen als: antibioticaresistentie, nanodeeltjes, hormoonontregelaars, mycotoxinen en plantengifstoffen, door voedsel overgedragen virussen en Salmonella. Het doel van deze Blue Paper is om de foodindustrie en regelgevende instanties een beter inzicht in voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen te geven. Maar ook een verhoogde visie te bieden op de toekomstige uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid.

Wil je meer informatie over de inhoud? Vraag het gratis online extract van de Blue Paper 2018 aan!

Of bestel direct dit 76-pagina’s tellende Engelstalige referentieboek Blue Paper 2018 in print voor € 189,-.

Voor abonnees van vakblad Voedingsindustrie en leden van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is de prijs € 125,- (alle prijzen excl. btw)

www.foodsafety-report.com

Bron: © Mérieux NutriSciences