Steeds de beste willen zijn
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Steeds de beste willen zijn

  • 02 mei 2017
  • Door: Nicole Cordewener

Iedereen die mij kent, weet dat ik een groot voetbalfan ben. Mijn club is niet PSV, zoals je van een echte Brabander zou verwachten, maar Ajax. Als kind genoot ik al van het mooie en attractieve spel van de Amsterdammers. Nog steeds probeer ik zeker één keer per jaar bij ze op de tribune te zitten. Het mooie van een topclub als Ajax is ook dat ze steeds de beste willen zijn. Dat streven herken ik. Altijd het beste van jezelf laten zien en geven. Van middelmaat en eenheidsworst hou ik niet. Doe mij maar de uitblinkers en specialisten in hun vak. Samen kun je dan echt kwaliteit leveren.
 

Niets is mij te gek

Waar ik de beste in wil zijn, is het ontwikkelen van machines waar fabrikanten echt iets aan hebben. Die het productieproces efficiënter, goedkoper en hygiënischer maken. Daarbij is niets mij te gek. Sterker nog, ik ga graag de uitdaging aan om een compleet nieuwe machine te ontwikkelen die past bij het vraagstuk van de klant. Dat innovatieve, daar houd ik juist van. Ik loop graag voorop met de nieuwste technieken en probeer dingen uit. Werkt het niet, dan zoek je een andere oplossing. Het resultaat staat centraal en dat is een machine die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Trots op deze uitgave

Onze innovatiekracht is ook te zien op de Interpack, waarbij we een unieke en interactieve game presenteren. U kunt actief meewerken in de productielijn en zo de kracht en robuustheid van onze machines op geheel eigen wijze ervaren. Mijn voorliefde voor innovatie is ook de reden dat deze uitgave nu voor u ligt. Het is de eerste special edition van Voedingsindustrie en daar ben ik bijzonder trots op. In deze uitgave leest u meer over Sleegers Technique bv en wat we voor u kunnen betekenen. Zie deze uitgave als een voorzet die ik u doe. Is uw interesse gewekt? Dan hoeft u de bal enkel nog in te koppen en een afspraak te maken voor een vrijblijvend een-tweetje!

Huub Sleegers, directeur Sleegers Technique bv

www.sleegerstechnique.com


Bron: © Sleegers Technique