Vlammend bezoek bij Peutz
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vlammend bezoek bij Peutz

  • 03 januari 2014
  • Door: Saskia Stender

Eind december 2013 is het gloednieuwe laboratorium voor brandveiligheid van Peutz in Molenhoek (Mook) officieel in gebruik genomen. In dit laboratorium worden diverse brandproeven uitgevoerd, voor fabrikanten en voor projecten waar Peutz ook als brand-adviseur bij betrokken is. Deze nieuwbouw vormt een mooie aanleiding om de moderne faciliteiten van Peutz te bezoeken.

Op dezelfde locatie heeft Peutz namelijk ook drie andere laboratoria die het bezichtigen waard zijn. Dit zijn aparte laboratoria: voor akoestiek, voor windtechnologie (windtunnel) en voor bouwfysica, met verschillende meetruimten en –opstellingen. Eerder is gebleken hoe geweldig interessant een bezoek aan de onderzoeks- en adviesmogelijkheden van Peutz is.

Dinsdag 1 april  2014 hebben we een bezoek gebracht aan deze locatie. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Adviesbureau Peutz / laboratoria
Peutz adviseert op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, (brand)veiligheid en arbeidsomstandigheden. Het bureau heeft negen vestigingen, waarvan zes in het buitenland, met circa 200 medewerkers, en bestaat 60 jaar. Veel opdrachtgevers komen uit de voedingsmiddelenindustrie en toeleverende bedrijven.

www.peutz.nl

Bron: Peutz