HAK-fabriek verbouwd voor nieuwe peulvruchtenlijn

De fabriek staat vanaf de oprichting in Giessen, de appelmoes vindt nog altijd gretig aftrek en de kwaliteit is onafgebroken hoog. Maar er veranderde ook veel bij HAK. Zo kwam er recent een nieuwe stazakkenlijn, waarvoor..

Lees meer

Ruys Vloeren

08 April 2019

Ruys Vloeren B.V. staat u graag te woord in hun stand om u te informeren over dekvloeren die perfect aansluiten op uw werkzaamheden binnen de vleesverwerkende industrie. Heeft u renovatieplannen? Kom langs voor onze ceme...

FrieslandCampina en duurzame bouw

04 April 2019

Koninklijke FrieslandCampina N.V. onderzoekt mogelijkheden voor de bouw van een duurzame en innovatieve productielocatie voor zuivel in Nederland. De productielocatie is bedoeld voor de verwerking van ledenmelk tot dagve...

Hoogste punt nieuwbouw Sligro

01 April 2019

Op feestelijke wijze is donderdag 28 maart het hoogste punt gevierd van de bouw van het bezorgservice distributiecentrum voor Sligro in Deventer. De nieuwbouw op Bedrijvenpark A1 beslaat 22.500 m². Voorspoedige bouw ...

Nieuwbouw Vergeer officieel van start

18 March 2019

In het bijzijn van 3 generaties Vergeer, is vandaag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw voor familiebedrijf Vergeer Holland. De bouw vindt plaats op de locatie van het huidige distributiecentrum van Vergeer Holland...

Nieuwbouw Sligro door Aan de Stegge

30 January 2019

Aan de Stegge Twello is gestart met de realisatie van een bezorgservice distributiecentrum voor Sligro. De nieuwbouw op bedrijvenpark A1 in Deventer zal 20.000 m² beslaan. 20.000 m² nieuwbouw In het bedrijfsgebouw ...

CocaCola en Blücher, zelfde standaarden

09 October 2018

In Coca-Cola European Partners Nederland vond Blücher een partner met dezelfde corporate waarden: hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en hoge hygiënewaarden.  Blücher-assortiment Eveline Bruins: “Wij produceren RV...

Los het probleem op!

09 October 2018

Student 1: “Hé man, hebben ze jou niet geleerd je handen te wassen na het plassen? Student 2: “Nee. Ze hebben mij geleerd niet over mijn handen te plassen. Haha.” Aldus een gesprek tussen twee kakkineuze studenten dat ik...

Engineeren, bouwen moet een feestje zijn

09 October 2018

Bij het ontwikkelen en realiseren van een gebouw voor een voedselverwerkend bedrijf komt nogal wat kijken, weet Bas te Riele, foodspecialist bij Aan de Stegge Twello. Hij weet als geen ander dat alles draait om hygiëne e...

Investeren of de gevolgen betalen…

01 October 2018

Een goede reputatie opbouwen kost vaak jaren. Je goede naam om zeep helpen kan veel sneller: in de food kan het met één recall gebeurd zijn. Iedere week is er wel sprake van terugroepacties. De een ernstige dan de ander....

K.I.M. Nederland viert 50-jarig jubileum

03 September 2018

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten. De...

De vloer op bij bakkerij Visser

12 June 2018

Kort geleden kreeg Multipox Kunststof vloeren de opdracht om de gehele productieruimte en het magazijn Gereed Product van Bakkerij Visser in Alphen aan de Rhijn te voorzien van nieuwe vloerafwerkingen (gietvloeren ). Ook...

Nieuwbouw Alldra: Na hevige brand weer in productie

12 June 2018

Hoe krijgen we de productie, na een brand, zo snel mogelijk operationeel én gecertificeerd? Dat was de uitdaging waar suikerdecoratiebedrijf Alldra twee jaar geleden voor stond. De oplossing: laat de nieuwbouw zo veel mo...

Klaas Puul opende 2 productielocaties

12 June 2018

De verwerking van deze producten vindt geheel in eigen beheer plaats. Op 16 juni 2018 opende Klaas Puul twee nieuwe productielocaties. Architect is Bessels architekten & ingenieurs. In Edam is een gestapelde fab...

K.I.M. Nederland bestaat 50 jaar

12 June 2018

K.I.M. Nederland, de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen van Nederland op het gebied van geconditioneerde ruimtes, viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. In de afgelopen 50 jaren zijn ze altijd vooruits...

Nieuwe keuken: Andere routing, meer efficiëntie

12 June 2018

Wat heb je nodig als je minimaal tienduizend verse maaltijden per dag bereidt? En hoe zorg je dat al die klanten op tijd aan tafel kunnen? Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt, weet waar een goede keuken aan moet vol...