OSV-Smaakstampei 14 november
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

OSV Smaakstampei 14 november 2018

SmaakStampei is van origine een  evenement waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in  Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand wordt  gebruikt, zijn de contactmomenten legio. De afgelopen twee jaar hebben we het anders gedaan, maar op verzoek van de leden grijpen we deze editie  terug naar het originele concept.

Dit jaar hebben we de SmaakStampei georganiseerd met VersTrade. VersTrade haalt een schakel uit de keten waardoor inkoop rechtstreeks plaatsvindt tussen producent en  horeca/slagerij, eigenlijk overal waar eten wordt verkocht. Een duurzaam initiatief waarbij vraag en aanbod samenkomen op een online foodplatform. Er is geen sprake van een tussenhandel, waardoor VersTrade een kostenbesparende manier is van inkopen. Interessant voor zowel de leverancier als eindklant. Er zijn al meer dan 120 foodbedrijven, waaronder een aantal OSV-ers, aangesloten. 

Enkele van deze bedrijven werkten mee aan Smaakstampei. Met ‘de Rolls Royce onder de croquetten’ van  Happtoe en de beroemde Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende  Brabander.  De entrecotes en pulled porc van G. van Dalen’s Vleescentrale zijn bereid op de barbecue, Jan Van As BV zorgde voor een vissurpise, Wild van Wild vulde de  wildpresentatie in en Bakkerij de Haas leverde lekkere vlaaien voor bij de koffie

Stuk voor stuk ondernemers met een verhaal. Een verhaal dat ze maar al te graag wilden delen met de OSV-ers. Het was een geanimeerde bijeenkomst die smaakt naar meer.

Volgend jaar weer!