Editie Maand 08 | 2018 8

Adverteren Vleesindustrie

Vleesindustrie: Een sterk merk

INiet eerder lag vlees zo onder én op het vuur; het is hét onderwerp voor verhitte discussies over duurzaamheid. Tegelijkertijd is barbecueën, met een mooi stuk vlees op het rooster, super hot. Traditionele vleesverwerkers verkennen de markt van de (plantaardige) alternatieven, lekker kweekvlees ligt al bijna in de supermarkt.

Om deze markt die volop in beweging is extra aandacht te geven in ons vakblad starten we in september 2018 met een katern Vleesindustrie.

 

Als de markt verandert, veranderen wij mee.

In de loop der jaren hebben we de naam Voedingsindustrie eer aangedaan door versbreed te communiceren, maar we zijn onze roots nooit vergeten. De Vleesindustrie loopt nog steeds als rode draad door ons vakblad en dat al 25 jaar. Ook de foodproducenten die deelnemen aan ons netwerk OSV komen voornamelijk uit de vleesbranche.

 

In een markt die zó in beweging is, blijven wij niet stil staan!

 

We blijven de volledige voedingsindustrie informeren en met het katern Vleesindustrie, bieden wij de vleesindustrie een eigen spreekbuis om haar specifieke doelgroep te bereiken. Ook online krijgt de vleesindustrie een eigen portal.

 

Als adverteerder kun je kiezen of je boodschap is gericht op de vleesindustrie of op de volledige voedingsindustrie.

 

Kortom, de vleesindustrie blijft goed vertegenwoordigd 

 

Cijfers en feiten

Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept, een mix van gevraagde (internet en nieuwsbrief) en ongevraagde communicatie (we zorgen er voor dat het vakblad ongevraagd bij de hele sector op de mat valt).

 

Persoonlijk contact

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk:  Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV).

De OSV bestaat in 2018 net als vakblad Voedingsindustrie al 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar.

 

Crossmediale communicatie

De basis van ons concept is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig tweetalig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie naar het Engels. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief.

 

Alle informatie is beschikbaar voor iedereen en vrij te delen (facebook, LinkedIn, twitter en Pinterest) en naar relaties te mailen. Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies. Alle artikelen, ook bedrijfsreportages en infomercials worden volledig tweetalig online geplaatst.

 

Wij investeren in bereik en zorgen voor jarenlange conversie 

 

De belangrijkste cijfers op een rijtje

Vakblad Voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie (print) heeft een oplage van 3.000, verschijnt 8x per jaar in print en staat 24/7 tweetalig online, doelgroep: directie en management van foodproducerende bedrijven.

Meeleesfactor gemiddeld 2,5 – 3

www.vakbladvoedingsindustrie.nl heeft gemiddeld 4.500 unieke bezoekers per maand

Wekelijkse online nieuwsbrief (ca 6.250 abonnees), unieke open rate van gemiddeld 29,7%.

Per september komt er een aparte website voor de vleesindustrie (www.vlees-industrie.nl), en ook al deze artikelen worden vertaald naar het Engels.

 

We zijn nog druk bezig om de nieuwe mediakaart vorm te geven, voorlopig kunt u de bestaande nog inzien.

 

Download hier de mediakaarten van vakblad Voedingsindustrie

mediakaart 2018 (NL)

mediakit 2018 (ENG)

 

 

Wilt u graag persoonlijk worden geinformeerd over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier,  mail saskia@b2bcommunications.nl of bel (06) 22 21 53 07.

Saskia Stender - uitgever

 

Voedingsindustrie

Is een uitgave van b2b Communications BV


Arnhemsestraatweg 19

6881 NB Velp Gld

Hoofdredacteur:
Drs. Judith Witte, judith@b2bcommunications.nl


Uitgever:
Saskia Stender, saskia@b2bcommunications.nl


Verkoop:
sales@b2bcommunications.nl